3 Haziran 2013 Pazartesi

Pacers Taraftarları Kralı Kızdırdı


Indiana Pacers büyük bir direniş gösteriyor… Son şampiyon Miami Heat karşısında mükemmel bir direniş gösteren Pacers, finale çıkabilmek için tüm kozlarını oynuyor.

Florida ekibini geçerek finale yükselmeyi planlayan Indiana Pacers’ta taraftarlar, Kral LeBron James’i sinirlendirmek için yoğun bir çaba gösteriyor.

Portreye bakıp da yorum yapmamak elde değil!

Elinin Hamuruyla Howard’ı Yendi


Los Angeles Lakers’ın 1 Temmuz itibariyle serbest kalacak olan yıldız pivotu Dwight Howard, Kelly Nielsen isimli ev hanımıyla girdiği serbest atış yarışmasını kaybetti.

Kariyeri boyunca serbest atış çizgisinin gerisinden büyük sorunlar yaşayan Howard, üç çocuk annesi Nielsen ile girdiği yarışmayı kaybetti.

Görüntüleri izleyince organizasyonun ne kadar mükemmel olduğu ve Kelly Nielsen de serbest atış çizgisinden ne kadar inanarak attığını görüyoruz…

Video: Twitter

Jason Kidd Noktayı Koydu


NBA tarihinin en önemli oyun kurucularından biri olan Jason Kidd oyunculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

1994 yılında Dallas Mavericks tarafından ikinci sıradan seçilerek NBA’e adım atan Kidd, yılın çaylak oyuncusu seçildi ve 10 kez de All-Star oldu.

Knicks’ten 2013-2014 ve 2014-2015 sezonunda alacağı 3 milyonluk kontrattan vazgeçen Kidd, emeklilik kararıyla ilgili olarak, “19 yıl boyunca uzun bir yolculuk yaptım ve ligde çok büyük başarılar elde ettim. Formasını giydiğim takım taraftarlarına, çalıştığım antrenör ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.