31 Temmuz 2013 Çarşamba

T-Mac Çin’e Geri Dönecek


Tracy McGrady, San Antonio Spurs ile sözleşmesinin tamamlanmasıyla birlikte yeniden Çin’e dönebileceğinin sinyallerini verdi.

15 yıllık NBA kariyerine sahip olan T-Mac, geçen sezon Çin’de Qingdao Eagles forması altında 25 sayı- 7.2 ribaund- 5.1 asistlik rakamlar elde etmişti.

Yeniden Çin’e dönmenin kendisi için olumlu olabileceğini kaydeden T-Mac, “Aslında evde olmaktan memnunum. Ama Çin’de olmakta iyi bir alternatif olarak gözüküyor” diyerek açık kapı bıraktı.

Kalacak mı, Eve mi Dönecek Yoksa Yeni Başlangıç mı ?


Miami Heat ile iki şampiyonluk kazanan LeBron James’in 2014 yazında serbest kalacak olması sonrasında şimdiden bir çok senaryo yazılmaya başladı bile.

Kral James’in ilk göz ağrı Cleveland’a dönüp Cavaliers ile şampiyonluk yaşamak istediği biliniyor. Tabii bu seçenekler arasında Miami Heat’te kalmak ve istikrarı sürdürmek de bulunuyor. Üçüncü opsiyon ise Amare Stoudemire’ın yüklü kontratından kurtulacak olan New York Knicks gözüküyor…



Steve Kerr’e Göre Bulls ile Thunder Final Oynar


TNT yorumcusu Steve Kerr durdu durdu ve yaz döneminin bombasını patlatarak yeni sezonla ilgili çok önemli bir kehanette bulundu.

Kerr, 2013-2014 sezonunda Chicago Bulls ile Oklahoma City Thunder’ın finalde karşılaşacağını söyledi. Miami Heat’in üçüncü kez final oynayıp şampiyon olabileceğini düşünmeyen Kerr, ayrıca Dwight Howard’ı alan Houston Rockets’ın da finale yükseleceğine inanmadığını kaydetti.

Sonuçta tahmin…

Jennings Detroit’te Devam Edecek


Brandon Jennings, Detroit Pistons ile 3 yıllık 24 milyon dolar değerinde kontrat için anlaşmaya vardı.

Detroit Pistons, takas yoluyla Jennings’i kadrosuna katacak ve Milwaukee Bucks’a Brandon Knight, Slava Kravtsov ve Khris Middleton’ı gönderecek.

Bu yaz Detroit’in ikinci ciddi hamlesinin Jennings’i alarak gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

Dallas, DeJuan Blair’i Aldı


Dallas Mavericks, çaylak kontratı tamamlanan DeJuan Blair ile bir yıllık minimum değerde kontrat imzaladı.

2.01 boyundaki Pittsburgh Üniversitesi’nin eski yıldızı Blair, geçen sezon San Antonio Spurs’te 61 maçta 5.4 sayı- 3.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Özellikle yedek bankının güçlenmesi için doğru bir hamle…

Robinson, Messi’nin Formasını Giyecek


Denver Nuggets ile anlaşan Nate Robinson, yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek.

Barcelona’nın süper yıldızı Lionel Messi’ye olan hayranlığını hiçbir şekilde gizlemeyen Robinson, Arjantinli oyuncunun forma numarası olan 10 numaralı forma giye yeni sezonda Nuggets kadrosunda ter dökecek…

30 Temmuz 2013 Salı

Bosh ve Ailesi Dünyaları Gezdi


Miami Heat şampiyon oldu, sezon bitti, kutlamalar yapıldı ve Chris Bosh ile ailesi adeta leyleği havada gördü.

Duabi ve Hindistan başta olmak üzere ayak basmadık ülke bırakmayan Bosh ve ailesinin son durağı ise İtalya oldu. İtalya’da balıkçı köyü olarak bilinen Portofino’ya giden yıldız oyuncu, Instagram hesabından da bu fotoğrafı paylaştı…

Greg Oden Olması Gerektiği Yerde


Yeniden parkelere adım atmaya hazırlanan Greg Oden, aslında sık sık görmeye alıştığımız yüzme havuzunda objektiflere yakalandı.

Bu yaz Oden için son derece keyifli geçiyor. Hem bir çok takımla görüşüyor hem de tatil keyfinden de mahrum kalmıyor.

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Robinson’ın İlgisizlik İsyanı


Chicago Bulls’ta son derece başarılı bir sezonu geride bırakan Nate Robinson, şimdiye kadar yaptığı görüşmelerden sonuç çıkartamayınca ortada kaldı.

Daha doğrusu artık takımlar yavaş yavaş kadrolarını şekillendiriyorlar ve bu nedenle de Nate, kendisiyle ilgilenen takım bulamıyor, bulsa da bu teklifler istediği rakamların yanına bile yanaşamıyor.

Bu durum nedeniyle sinirleri bozulan Robinson, “Bu noktaya gelebilmek için her yıl popomu sıkıp çok çalıştım. Asla da bu çalışkanlığımdan ödün vermeyeceğim. İnsanlar da benim kim olduğumu, nasıl kalbimle oynadığımı bilmeli” açıklamasında bulundu.

Şayet geçen sezonu baz alacaksak 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 13.1 sayı- 2.2 ribaund- 4.4 asist ve 1.0 top çalmalık rakamlarıyla son derece önemli bir iş gerçekleştirmişti.

Butler Sezonun Yorgunluğunu Atıyor


Chicago Bulls’ta ikinci yılında sergilediği başarılı performansla yeni sezonda ilk beş rotasyonunda yer alması beklenen Jimmy Butler, gecelerde boy göstererek yorgunluk atıyor.

Arkadaşlarıyla gece kulüplerinde sık sık görüntülenen Butler’ın, “Pussy Money & Weed” yazılı t-shirt’ü de gerçekten etkileyici…

Camby’nin Telefonları Susmuyor


New York Knicks’te geçen sezon sakatlığı nedeniyle 24 maçta oynayabilen ve Toronto Raptors’a takas olduktan sonra da serbest bırakılan Marcus Camby’nin telefonları susmuyor.

39 yaşındaki tecrübeli oyuncu her ne kadar sezonu 1.8 sayı- 3.3 ribaund ortalamalarıyla tamamlasa da son şampiyon Miami Heat, Houston Rockets ve Chicago Bulls, Camby’i kadrosuna katmak için yarışıyor.

Her ne kadar Miami Heat bir adım önde gözükse de Camby’nin kararını hafta içerisinde vermesi bekleniyor.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Charlotte’ta İsim Değişikliği


Patron Michael Jordan, imaja önem verir ve sürekli kaybeden Charlotte’ı “Bobcats” lakabından kurtararak yeniden “Hornets” günlerine döndürmek için düğmeye bastı.

Habere göre kısa süre içerisinde onayın verilmesi ve Charlotte’ın eskiden olduğu gibi yine “Charlotte Hornets” ismiyle ligde mücadele etmesi bekleniyor.

Umarız isim ve rumuz değişikliği şu ölü toprağının atılmasını sağlar…

Wade’in Canı Fena Sıkılacak


Miami Heat’in süper yıldızı Dwyane Wade ile eski eşi arasında para konusunda ciddi bir sıkıntı yaşanıyor.

Yıldız oyuncunun eski eşi son olarak Chicago’da bir sokakta kaldırımda yatarken görüntülendi. Elinde de bir karton vardı. Bu ay başında Wade’e dava açan eski eş, tam 1 milyon dolar istiyor.

Wade’in işi zor… hem de çok sıkıcı bir durum…

Nice Yıllara LaMarcus!


Portland Trail Blazers’ın yıldız forveti LaMarcus Aldridge, 28.yaş gününü kutladı.

Doğum günü eğlencesiyle ilgili önümüzdeki günlerde mutlaka bir haber yapacağız. Ancak yıldız oyuncunun yeni yaşında hangi takımın formasını giyeceği ise halen kocaman bir soru işareti.

Portland’da kalır mı ? o belirsiz…

Fotoğraf: Twitter

Durant ve Harden Eğlencede Buluştu


İki eski takım arkadaşı bu kez eğlencede bir araya geldiler… Kevin Durant ile James Harden’ın dostlukları formaları değişse de asla bitmez… İkili halen çok iyi dost ve mükemmel şekilde de eğleniyor…

Umarım bu dostlukları asla bozulmaz…

Fotoğraf: Instagram

Haydi Shaq’ın Partisine!


Shaquille O’Neal yine yaptı yapacağını ve Houston’da konsept bir parti düzenlemek için kolları sıvadı.

19 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilecek partinin detaylarını yine bu sitede takip edebileceksiniz. Ancak partide konsept gereği katılımcıların siyah giymeleri gerektiğini belirtelim.

Bu arada parti afişi de son derece etkileyici…

19 Temmuz 2013 Cuma

34’lük Davis Dönmeye Hazır


Bir yıllık aranın ardından Baron Davis yeniden parkelere dönmek için gün sayıyor…

13 yıllık NBA kariyerine sahip olan Davis, hatırlayacağınız gibi NY Knicks forması altında 2011-2012 sezonunda dizinden ciddi bir sakatlık yaşamış ve neredeyse de kariyeri sonlanma noktasına gelmişti. Ancak tecrübeli oyuncu şuan çok iyi durumda olduğunu söylerken, “Eylül ya da ekim ayında bana bir şans verilmesi durumunda yine yeteneklerimi sergilemek istiyorum. Bu benim için yeni bir başlangıç demek” dedi.

Davis’in Knicks’teki son yılında 6.1 sayı- 4.7 asist ortalamaları yakaladığını da belirtelim.

Aranan Uzun Bulundu: Dalembert!


Dwight HowardAndrew Bynum mı derken Dallas Mavericks’in pivotu Samuel Dalembert oldu…

Mark Cuban’ın hakkını vermek lazım. Hem Howard’ı hem de Bynum’ı takıma getirmek için yoğun bir mesai harcadı. Ancak her iki oyuncu da Mavericks formasını giymek istemeyince, takım kala kala Dalembert’e kaldı…

İki yıl için 7.5 milyon dolar kazanacak olan Samuel, geçen sezon Milwaukee’de 6.7 sayı- 5.9 ribaund rakamlarıyla oynadı. Elbette daha iyisini yapabilir… Ama bunu Mavericks’te başarabilir mi ? hep birlikte göreceğiz…

Bazemore Bu Kez Parkede Uçtu!


Kent Bazemore, Golden State Warriors’ta sönük geçen çaylak sezonunda genellikle benchte otururken takım arkadaşlarına verdiği destekle hafızalarda yer edinmişti.

Ancak Bazemore’un aslında iyi de basketbolcu olduğunu bize yaz liginde gösterdi. Dallas Mavericks ile oynanan ve takımının 79-76’lık skorla kazandığı maçı 25 sayı- 6 ribaund ile tamamlayan genç oyuncu, özellikle vurduğu muhteşem smaçla dikkat çekti.

Bu performansı devam ederse Bazemore, yeni sezonda daha fazla oyun içerisinde kalabilir!

18 Temmuz 2013 Perşembe

“Gel İsrail İçin Oyna!”


İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, New York Knicks’in tecrübeli forveti Amare Stoudemire’a mavi beyazlı formayı giydirmekte kararlı.

İsrail’de bulunan ve Maccabiah Oyunları’nda Kanada Milli Takımı’nda görev alan Stoudemire, Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in de gündemine girdi. Kendisinin Musevi olduğuna inanan 30 yaşındaki oyuncu, hatırlayacağını gibi ülkenin önemli ekiplerinden Hapoel Jarusalem’in hisselerinin önemli bir bölümünü satın almıştı.

2007 yılından bu yana ABD Milli Takım’da oynamayan Stoudemire’ın İsrail forması giymesi kesinlikle Avrupa basketboluna önemli bir heyecan katacaktır. Ancak yıldız oyuncunun bu teklife nasıl bir yanıt vereceği de merak konusu...

Stoudemire'ın NBA’deki kariyerini noktaladıktan sonra bir ya da iki sezon İsrail’de basketbol oynamak istediğini de ekleyelim.

Serbest Kalan Miller’ın Talipleri Var


Kariyerinin son iki yılını şampiyonlukla süsleyen Mike Miller, serbest bırakılması sonrasında bir çok takımın gündemine geldi.

33 yaşındaki tecrübeli oyuncu başta Clevelend Cavaliers olmak üzere Houston Rockets’ın da ciddi biçimde ilgilendiği isimlerin başında geliyor.

Minimum değerde kontrat imzalaması beklenen Miller, geçen sezon 4.8 sayı- 2.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Bobby Brown, Knicks İdmanlarında


Montepaschi Siena’da muhteşem bir sezon geçiren Bobby Brown, New York Knicks ile özel antrenmanlara katıldı.

28 yaşındaki oyuncu daha önce kısa süreler Sacramento Kings, Minnesota Timberwolves, New Orleans Hornets ve LA Clippers takımlarının kadrolarında yer almış ancak hiç birinde de şimdiki kadar oyunuyla ön plana çıkmamıştı.

Siena’da geçirdiği muhteşem sezonun ardından tüm Avrupa’yı peşinden koşturan ABD’li oyuncu, şayet Knicks ile anlaşırsa muhtemelen minimum değerde bir ücret alacak. Ancak Chris Copeland örneğinde olduğu gibi piyasasını yapıp ayrılma ihtimali de çok yüksek. Ama hazır çok fazla müşterisi varken bunları değerlendirmek isterse o zaman Avrupa kapısı sonuna kadar açık…

Bobby Brown, geçen sezon İtalya Ligini 18.8 sayı- 5.3 asist rakamlarıyla tamamlamıştı.

Jordan ve Kardeşi Larry


Michael Jordan, kardeşi Larry ile kamera karşısına geçti ve fotoğraf sosyal medyaya düştü.

1.98 boyunda, dalyan gibi delikanlı olan Jordan’ın yanında duran 1.73’lük sıska arkadaşın kardeşi olduğuna inanmak gerçekten de çok zor. İnsan ister istemez efsanenin kardeşinin de biraz heybetli olduğunu görmek istiyor…

Fotoğraf: Twitter

Çok Şıksın Wade!


Üst üste iki NBA şampiyonluğunun vermiş olduğu güven Dwyane Wade’e çok yakışıyor…

Gerçekten de ESPN’in vermiş olduğu davette hem Dwyane Wade hem de kız arkadaşı Gabrielle Union geceye damgasını vuran çiftler arasındaydı. Özellikle de Wade’in giyim tarzı hakikaten 10 üzerinden 10 vereceğimiz cinsten…

Süpersin Flash, böyle devam!

Fotoğraf: Instagram

Kenny Smith Evini Satışa Çıkarttı


NBA’in eski oyuncularından ve televizyon yorumcusu Kenny Smith, evini satışa çıkarttı.

Emlak sitesi gibi görünmek ya da görgüsüzlük haberleri vermek istemeyiz, ancak evin değeri 2.8 milyon dolar değerinde ve birazdan da nasıl bir ev olduğunu okuyacaksınız. Öncelikle emlak firmasının evin Kenny Smith tarafından satıldığı için fiyatın daha şişirildiğini belirtelim.

760 metrekarelik bu ‘mini’ evin 5 yatak odası, 6 banyosu ve köpüklü havuzunun yanı sıra, bir de gizli havuzu bulunuyor.

30.000 metrekarelik bir site içerisinde özel güvenliklerin olduğunu da ekleyelim. Almak isteyen ?

Fotoğraf: Twitter

Billups Emekliliğe Değil, Kazanmaya Geldi


Sezon başladığında 37.yaşına basacak olan Chauncey Billups, ikinci Detroit Pistons macerasına da hırslı başladı.

Pistons’ın kazandığı son şampiyonluğun mimarı olan Billups, dönüşüyle ilgili düzenlenen basın toplantısında da iddialı konuştu. İki sezondur önemli dakikalar alan Brandon Knight’a mesaj gönderen ve onu keserek ilk beş başlayabileceğini belirten Billups, gerektiğinde birlikte de dakika alabileceğini kaydetti.

Detroit’e rekabete, mücadeleye ve en önemlisi de yeniden kazanmaya geldiğini söyleyen Billups, organizasyonun üzerindeki ölü toprağını atacak isim gibi duruyor.

En azından şimdilik diye de ekleyelim!

Oden, Pelikan Olmaya Hazırlanıyor


Yeniden parkelere dönmeye hazırlanan Greg Oden’ın, New Orleans Pelicans ile sözleşme imzalamaya hazırlandığını belirtelim.

2007 draftinin bir numaralı seçimi 25 yaşındaki Oden’ın, New Orleans’tan bir yıllık kontrat karşılığında 3 milyon dolar alacağını ekleyelim.

Ohio State Üniversitesinde 2006-2007 sezonunu geçiren ve sonrasında da 2007 draftinde Kevin Durant’in önünde birinci sırada seçilen Oden ile hali hazırda son şampiyon Miami Heat, San Antonio Spurs, Dallas Mavericks, Boston Celtics ve Sacramento Kings’in de görüşmek için sırada bulunduğunu söyleyelim.

Bu arada Greg Oden’ın Ohio State günlerini merak ediyorsanız, işte geçmişi özetleyecek o video…


17 Temmuz 2013 Çarşamba

Lakers’ın Hedefi LeBron ve Melo…


Los Angeles Lakers şimdiden 2013-2014 sezonunun üstünü çizmişe benziyor. Nasıl çizmesin ki ? Kobe Bryant sakat, Dwight Howard takımdan gitmiş ve şimdilerde ilk beş rotasyonunu oluşturabilecek kalitede bile oyuncu bulunmuyor…

Bu nedenle 2014 yazı LA Lakers için büyük önem taşıyor. Hedefte ise LeBron James ile Carmelo Anthony bulunuyor. Her iki oyuncunun da 2014 yazında serbest kalma hakkı bulunuyor.

Peki bu oyuncular;

Tercihlerini Los Angeles’tan yana kullanırlar mı ?

Kobe Bryant’ın bulunduğu bir takımda ikinci oyuncu olmayı düşünürler mi ?

Los Angeles’taki baskıdan boğulurlar mı ?

Ya da en önemlisi şuan bulundukları rahat ortamı bırakıp maceraya girerler mi ?

Bu soruların yanıtı 2014 yazında cevaplanacak. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki sponsor, yani para her kapıyı açar!

Faried, Sarhoşa Meze Oldu!


Denver Nuggets’ta başarılı bir sezonu geride bırakan Kenneth Faried, double double rakamlarıyla değil, ESPN dergisine verdiği çıplak pozlarla konuşuluyor.

Faried’in fiziği hakkında en azından bizim (şimdilik) bir yorumda bulunmamız doğru olmaz… görenleriniz de zaten söyleyeceğini söylemiştir. Aynı yukarıdaki alkol sınırını fazlasıyla aşmış ve Faried’in yüzüne bakan vatandaş gibi…


Melo, Paul ve Griffin’in J.Brand Turları


Jordan Brand markası giyen NY Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony ve LA Clippers’ın iki yıldızı Chris Paul ve Blake Griffin, Çin’de düzenlenen organizasyona katıldı.

Yeni sezonda giyecekleri ayakkabılarla ilgili bilgi veren üçlünün esas amacı ise Çin’de zaten çılgınlık haline gelen ayakkabı satışını daha da arttırmak!


DeAndre’nin Sınır Tanımayan Doğum Günü Partisi


LA Clippers’ın atletik uzunu DeAndre Jordan, muhteşem bir doğum günü partisiyle 25.yaşını kutladı.

Vegas’taki organizasyonda takım arkadaşı Blake Griffin ve veteran pivot Marcus Camby de bulunurken, Jordan ile arkadaşlarının alkol limitlerinin çok ötesinde olduğunu söyleyebiliriz.

Bu arada "Batman" logolu doğum günü pastasına 10 üzerinden 10!

Fotoğraflar Instagram




İşte Knicks’in 2013-2014 Sezonu Asları


Metta World-Peace’in imza atmasıyla birlikte New York Knicks’in 2013-2014 sezonu için kare asları da artık belli oldu.

Carmelo Anthony tabii takımın yine süper yıldızı. Iman Shumpert ile JR Smith yine beklentilerin yüksek olduğu isimler… Amare Stoudemire ve İtalyan Andrea Bargnani için ise şimdilik konuşmak erken..


Ya Metta World Peace ? Emeklilik öncesi New York’tan daha iyi bir tercihi olamazdı…

Mike Miller Serbest!


Son iki yılın şampiyonu Miami Heat, yedek forvet Mike Miller’ın kontratını af kuralıyla satın alarak oyuncuyu serbest bıraktı.

Takımın mali durumu nedeniyle yaz döneminde fazla hamle şansı bulunmayan Miami Heat, böylelikle Miller’a iki sezon için ödeyeceği 13 milyon dolardan kurtulmuş oldu.





Kleiza’ya Avrupa Yolu Gözüktü


Litvanyalı forvet Linas Kleiza, Toronto Raptors’ın kontratını satın alarak serbest bırakmasıyla birlikte yeniden Avrupa’ya dönmeye hazırlanıyor.

Dizinden ciddi sakatlık problemleri yaşayan ve bu nedenle son yıllarda eski görüntüsünden uzak kalan Litvanyalı oyuncunun, emeklilik ihtimalinin de seçenekler arasında bulunduğunu ekleyelim.

Gooden Sonunda Serbest Kaldı


Kansas Üniversitesi’nin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan ve üç sezondur da Milwaukee Bucks kadrosunda bulunan Drew Gooden serbest kaldı.

33 yaşındaki tecrübeli forvet, 2010 yılında 5 yıllık 32 milyon dolar değerindeki sözleşmenin tamamlanmasına iki sene kala serbest bırakıldı. Geçen sezon rotasyonda kendisine hiçbir şekilde yer bulamayan ve sadece 16 maçta 9.4 dakika süre alabilen Gooden, 3.3 sayı- 1.9 ribaund rakamları elde etmişti.

Zaten kariyeri boyunca kamyon dolusu para kazanan Gooden’ın, şampiyonluk hedefi olan bir takıma gitmesi gündemde.

Fotoğraf: Twitter

Al Knight’ı Ver Rondo’yu!


Detroit Pistons free-agent döneminin aktif rol oynayan takımlarının başında geliyor.

Başkan Joe Dumars, üzerindeki ölü toprağını atarak kadroya Josh Smith’i dahil ederken, ikinci olarak da Rajon Rondo’yu almayı planlıyor. Hatta hatta Rondo için Boston Celtics’e teklif edilen oyuncu ise Brandon Knight

İki Kentucky’li oyuncunun takası bakalım gerçekleşebilecek mi…

16 Temmuz 2013 Salı

Westbrook Sahaya İndi


Play-off’ların en şanssız sakatlığını yaşayan Russell Westbrook, uzun bir rehabilitasyon sürecinin ardından yeniden parkelere döndü.

Kuşkusuz ekim ayında başlayacak olan hazırlık kampına kadar Westbrook, %100 duruma gelecektir.

Fotoğraf: Instagram

Rose’un Avrupa Turnesi Sürüyor


Bir turne haberi de Derrick Rose’dan… Rose da kendi sponsoru adidas’ın düzenlemiş olduğu turne ile kendisini Madrid’de buldu.

Madrid’de basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği yıldız oyuncu, yeni ayakkabısıyla da poz verdi. Bu arada fotoğraftan da anlaşıldığı üzere Rose gayet fit gözüküyor…

Fotoğraf: Instagram

Durant ve Li Na


Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant, Çinli tenisçi Li Na ile birlikte kamera karşısına geçti. Hem Durant hem de Na’nın katıldığı organizasyon, Nike’ın sponsorluğunda düzenlendi.

Fotoğraf: Instagram

Oden’a İlgi Aldı Başını Gidiyor


2007 draftinin ilk sıra seçimi Greg Oden, yeniden NBA’e dönmek için adeta gün sayıyor.

2013-2014 sezonunda parkelerde yerini almaya hazırlanan Oden, şimdilerde Las Vegas’ta ve son derece iyi durumda. Dizinden sayısız operasyon geçiren Oden ile son şampiyon Miami Heat’in yanı sıra San Antonio Spurs, Dallas Mavericks, Sacramento Kings ve New Orleans Pelicans da ilgileniyor…

Elton Brand, Atlanta Yolunu Tuttu


Duke üniversitesinin eski yıldızlarından Elton Brand, Atlanta Hawks ile bir yıllık kontrat imzaladı.

Dallas Mavericks’te geçen sezonu tamamlayan veteran oyuncunun alacağı ücret ile ilgili bilgi verilmedi. Menajer David Falk ise bu imza sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Biz bunun Elton için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz Onun daha uzun süre üst düzey basketbol oynayabilecek gücü var. Atlanta ile Elton’ın birlikteliği olumlu olacaktır”

World Peace Hayaline Kavuştu


Metta World-Peace, emeklilik öncesi son durağı olan New York Knicks ile anlaşmaya vardı.

İki yıllık kontrata imza atan World Peace, ilk sezon için 1.6 milyon dolar alacak. Eğer isterse oyuncu opsiyonunu kullanıp bir yıl daha takımda kalabilecek.

New York doğumlu olan tecrübeli oyuncu, geçen sezon LA Lakers’ta 12.4 sayı- 5.0 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Bu yoklukta iyi transfer…


JR Smith Şoku!


New York Knicks’te yeni sözleşmeye imza atan JR Smith’in, sol dizinden ameliyat olduğu ve 3 ile 4 ay arasında parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

Ameliyat sonrası yıldız oyuncu hem hazırlık kampını hem de sezonun ilk haftasını kaçıracak. Smith’in hem sezonun son maçlarında hem de play-off’larda bu sakatlıkla oynadığını belirtelim.

Böyle Orta Sahaya Can Kurban


Bir futbol takımı düşünün… orta sahasında Jeremy Lin, Klay Thompson, Jared Dudley ve tabii ki Steve Nash’in olduğunu düşünün…

Kanadalı Nash, New York’ta gerçekleştirdiği bir organizasyonda yardım amaçlı bir futbol karşılaşması düzenledi. Hem katılım hem de eğlence üst düzeydeydi..

Tony Allen da Evlendi


Başlık itici gelmesin çünkü gerçekten de tam bir evlilik furyası almış başını gidiyor. Herkes sanki yaz mevsiminde evlenmek zorundaymış gibi Tony Allen da dünya evine girenler arasına adını yazdırdı. 

Boston’daki evlenen Allen’ı Matt Barnes, Al Jefferson, John Lucas III ve Ryan Gomes bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Fotoğraf: Instagram