30 Ağustos 2013 Cuma

Spurs’un Gençlik Sırrı; Boks Eğitimi!


San Antonio Spurs’un başarılı antrenörü Greg Popovich ile takımın tecrübeli oyuncusu Tim Duncan, yaz dönemini boks eğitimi alarak geçirdi.

Ekim ayında başlayacak hazırlık kampına kadar da hem Popovich’in hem de Duncan’ın bu çalışmalara devam edeceği de söyleniyor. Daha önce de ikilinin formda kalmak için dövüş sporlarına merak saldıkları biliniyor. Ancak önümüzdeki yaz döneminden itibaren antrenmanlara Tony Parker’ın da katılabileceği konuşuluyor. Fransız oyuncu kesinlikle bundan etkilenmeyecektir!

Fotoğraf: Instagram

Black Mamba’nın Yeni Ayakkabısı


Nike’ın Kobe Bryant için hazırladığı yeni ayakkabı süper yıldızda görüntülendi ve son derece de beğenildi.

Nike Kobe 8 Pit Viper’ın derisinin pullu bir görüntüde olduğunu belirtelim. Gerçekten de çok şık duruyor ve satış rekorları kırmaya aday bir ayakkabı olduğunu da ekleyelim…

Hawks Antrenörü Tutuklandı


Atlanta Hawks’ın yeni antrenörü Mike Budenholzer, alkollü araç kullandığı için tutuklandı.

Georgia State’te gerçekleşen olayda polis raporlarında Budenholzer’ın gözlerinin hem kanlı hem de sulu olması, ayrıca da nefesinin de alkol korkması nedeniyle test yapılmak istendiği ancak tecrübeli antrenörün bunu reddettiği belirtildi. Bunun üzerine Budenholzer’in tutuklandığı kaydedildi.

Audi A8 marka araç kullanan tecrübeli antrenörün ifadesinde sürüç öncesi birkaç kadeh şarap içtiği ve bunu da tavsiye ettiğini de ekleyelim…


Kobe Havuza Atladı!



Başlık normal olabilir ama Kobe Bryant’ın atlayışı hiç de normal değil. Çünkü yıldız oyuncu Vine’da paylaştığı videoda şortu, t-shirt’ü ve ayakkabılarıyla birlikte havuza atladı…

Sarhoş mu ? Zanettmiyoruz…

NBA 2K14’ün Tanıtım Videosu


Eğer siz de benim gibi 2K serisinin müdavimiyseniz güzel bir haberimiz var… NBA 2K14’ün official tanıtım videosu yayınlandı.

Videoyu izlediğinizde geçmişteki hareketlerin daha da detaylandırıldığını görebiliyorsunuz. Elbette yine de oyunu oynamaya başlamadan değerlendirme yapmak biraz sağlıksız….

27 Ağustos 2013 Salı

Hill Fazla İddialı: “Batı’da ilk üç içinde kalırız”


LA Lakers’ın yedek uzunu Jordan Hill, ESPN’in hazırlamış olduğu güç sıralamasına tepki gösterdi ve normal sezonu ilk üç içerisinde bitirebileceklerini iddia etti.

Dwight Howard’ın ayrıldığı, Kobe Bryant’ın da sakatlığının bulunduğu Lakers’ta iddialı açıklamalarıyla adeta gündemi değiştiren tecrübeli uzun, “Biz kesinlikle ilk üç içerisinde yer alabiliriz. Bunun olmaması için bir neden görmüyorum. Kobe ciddi bir şekilde çalışıyor ve hazırlık kampına katılırsa biz bu hedefimize ulaşabiliriz” dedi.

Jordan Hill’in bu açıklamaları son derece iddialı. Ancak Lakers’ın geçen sezona da ‘kesin şampiyon olur’ şeklinde başladığını da hatırlatalım….

Kobe’den Piyano Resitali


Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı Kobe Bryant, piyanodaki yeteneklerini Beethoven’s ünlü eseri Moonlight Sonata’yı çalarak gösterdi.

Yorum sizin…


Howard Seul’de Kendini Kaybetti


Houston Rockets’ın süper yıldızı Dwight Howard’ın Asya turu bir hayli eğlenceli ve güzel hatıralarla sona erdi.

Howard, Seul’de katıldığı tanıtımda yerel kıyafetler giyerken, Harlem Shake dansı yaptı… Daha söyleyecek bir şey bulamıyoruz...

Parker Hazırlık Maçını Kenardan İzledi


San Antonio Spurs’un yıldız oyun kurucusu Tony Parker, Eurobasket 2013 öncesi Fransa’nın, İspanya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını kenardan takip etti.

Madrid’deki ünlü Palacio de Deportes’te oynanan karşılaşmada forma giymeyen yıldız oyun kurucunun, Eurobasket 2013’te ise %100 duruma gelmesi bekleniyor. En azından Parker’ı Slovenya’daki turnuvada izleyebilecek olmak bile güzel haber!

Pippen’ın Eşi Bikini İle Golf Oynadı


NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olan –ki her zaman da kendisine o saygıyı göstermemiz gereken isim olan Scottie Pippen’ın eşi Larsa, golf oynarken görüntülendi.

Öncelikle fotoğrafın Instagram’dan alındığını belirtelim. Larsa, sıcak yaz gününde mavi ile yeşilin muhteşem uyumunda bikinisiyle golf oynamayı tercih etmiş… Gerçekten de insan manzaraya bakınca şu bunaltıcı ağustos sıcağında ister istemez kendisini orada hayal ediyor…

Howard, Pekin’de Dağıttı


Son iki yaz Dwight Howard için hiç de kolay geçmedi. Bunda hepimiz hem fikiriz. Geçen sezon üzerinde çok büyük bir baskı olan yıldız oyuncu, artık Houston Rockets’ta oynayacak ve bu durum belli ki Howard’ı da bir hayli rahatlatmış.

Pekin’de düzenlenen bir organizasyona katılan yıldız oyuncu, dansçı kızlara dahil oldu ve ortalık bir anda çığlıklarla inlemeye başladı. Howard, taraftarları eğlendirmek için adeta her şeyi yaptı ve Pekinli basketbolseverler unutulmaz bir gün yaşadılar…

Blake’in Etrafını Kızlar Sardı


LA Clippers’ın süper yıldızı Blake Griffin, NCAA’de formasını giydiği Oklahoma Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu bir organizasyona katıldı.

Organizasyonda yıldız oyuncu, efsane mezunlar maçında da oynadı. Karşılaşma sonrasında Griffin ile fotoğraf çektirmek için adeta mini bir yarış başladı. Özellikle de bayan öğrenciler yıldız oyuncuya nefes aldırmadılar…

Fotoğraf: Instagram

Kralın İsviçre Kaçamağı


LeBron James, yaz dönemini iyi değerlendiriyor ve yaptığı küçük tatillerle gündeme geliyor.

Kral son olarak İsviçre’de görüntülendi. Hem de nişanlısıyla birlikte… LeBron’ın kıyafet seçiminde son derece başarılı olduğunu da unutmadan söyleyelim…

Fotoğraf: Instagram

26 Ağustos 2013 Pazartesi

T-Mac Noktayı Koydu


7 defa All-Star olan, iki kez NBA’de normal sezonu sayı lideri olarak tamamlayan, 2000’li yıllara gerçek anlamda damga vuran ve bir çok basketbolseverin duvarlarında posterini astığı Tracy McGrady, oyunculuk kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

Liseli T-Mac, 34 yaşında olmasına karşın özellikle kariyerinin son yıllarında kronikleşen bel rahatsızlığının yanı sıra diz ve ayak bileklerinden de ciddi anlamda sorunlar yaşadı. 2010 yılında Houston Rockets’tan ayrıldıktan bu yana atletik yetenekleri yerine oyununu revize ederek daha çok ‘point forward’  olarak dakikalar alan yıldız oyuncu, her ne kadar şampiyonluk yüzüğü kazanamasa da şaşalı kariyerine nokta koyarak hafızalarımıza kazındı.

Hem NBA’de imzaladığı kontratlar hem de sponsorlardan çok ciddi rakamlar kazanan yıldız oyuncunun, 2012-2013 sezonunu Çin’de tamamladığını ve son olarak da NBA finali oynayan San Antonio Spurs’un kadrosunda yer aldığını da hatırlatalım.

Sizi bilmem ama ben her zaman T-Mac’i Houston Rockets forması altında San Antonio Spurs’e 35 saniyede attığı 13 sayıyla hatırlayacağım…



16 Ağustos 2013 Cuma

Melo, Golf Turnuvasında


New York Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony, Porto Riko’da düzenlenen golf turnuvasına katıldı.

Haftasonu düzenlenen organizasyonda yıldız oyuncunun başarılı bir turnuva geçirdiğini söyleyebiliriz.

Fotoğraf: Instagram

Suns, Yeni Formalarını Tanıttı

 

Phoenix Suns’ın 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar basına tanıtıldı.

Eric Bledsoe, Caron Butler, Alex Len, Archie Goodwin ile PJ Tucker’ın katıldığı tanıtımlarda formalar yoğun ilgi gördü. Özellikle uzun kollu forma modelinin şimdiden çok fazla satın alındığını da belirtelim.


15 Ağustos 2013 Perşembe

DR J’den Mesaj Var!


NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olan Dr J de halen smaç yapabileceğini gösterdi. 

63 yaşındaki efsane oyuncu Dr J, herhalde 50 yaşındaki Michael Jordan’ın smacından etkilenmiş olacak ki parkeye indi ve bir deneme yaptı. 

Bu smaca saygı duymak, önünde eğilmek ve şapka çıkartmak gerek!

Pekovic 60 Milyon dolarlık İmzayı Attı


Minnesota Timberwolves ile Nikola Pekovic arasındaki pazarlıklar sonunda olumlu şekilde sonuçlandı ve Karadağlı uzun 5 yıllık 60 milyon dolar değerinde kontrata imza attı.

27 yaşındaki oyuncu daha önce sezon başına 15 milyon dolar istediğini belirttiği için görüntüler tıkanmıştı. Bunun sonucunda T-Wolves, 5 yıllık 60 milyon dolarlık sözleşmeyi önerirken, ayrıca da 8 milyon doları bulan bir bonus paketiyle Karadağlı oyuncuyu imzaya ikna etti.

Pekovic’in NBA kariyerinin üç yılını da T-Wolves organizasyonunda geçirdiğini belirtelim.

Ryan Anderson’ın Kız Arkadaşı İntihar Etti


New Orleans Hornets’ın başarılı uzunu Ryan Anderson, kız arkadaşı Gia Allemand’ın ölüm haberiyle sarsıldı.

29 yaşındaki Allemand’ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ve tedavi gördüğü belirtildi. Son olarak da eski bir model olan Allemand’ın, bir not bırakarak yaşamına son verdiği kaydedildi.

Fotoğraf: Instagram


13 Ağustos 2013 Salı

Spencer Hawes’tan 58 Sayı!


Hemen heyecanlanmayın! Henüz sezon başlamadı ve bu sadece bir antrenman karşılaşmasıydı. Yoksa Spencer Hawes’ın 58 sayıyla bitirdiği bir karşılaşma spor gündemini adeta alt üst ederdi…

Jamal Crawford’un düzenlemiş olduğu turnuvada Hawes, gerçekten iyi bir oyun ortaya koydu. 58 sayı atması bir kenara başarılı oyuncunun yumuşak elleri, üç sayı çizgisinin gerisinden  bulduğu isabetler ve yaptığı smaçlar gerçekten de dikkat çekiciydi.

Sixers taraftarları için iyi haber!

“White Chocolate”’tan Parmak Isırtan Pas


Son olarak 2011 yılında Memphis Grizzlies forması giyen NBA’in white chocolate lakaplı oyuncusu Jason Williams, geçen hafta içerisinde Tayvan’da parkelerde gözüktü.

Profosyonel olarak artık basketbol oynamasa da 37 yaşındaki Williams, halen kendisini çok özel kılan yeteneklerini hiç zorlanmadan sergileyebiliyor.

Videoyu izleyen bazı takım yöneticilerinin Williams'ı en azından hal hatır sormak için araması da muhtemel...

Hollywood’da Çılgın Parti!


Geçtiğimiz hafta içerisinde Hollywood’da James Harden ile Kevin Durant’in muhteşem bir parti verdiği NBA kulislerinde kulaktan kulağa konuşuluyordu.

Şimdiki partinin aktörleri ise çok farklı oyuncular... Indiana Pacers’tan Paul George, Chicago Bulls’tan Taj Gibson, NY Knicks’ten Kenyon Martin ve çiçeği burnunda LA Lakers’lı Nick Young

Fotoğrafa bakarsak alkolün NBA oyuncuları üzerindeki etkisini gözlerden anlayabiliriz…

LeBron, Başkanlık İddialarını Yalanladı


LeBron James, Ulusal Basketbol Oyunları Birliği Başkanlığı için ciddi bir biçimde aday olarak gösteriliyordu.

Ancak USA Today’e açıklamalarda bulunan James, hiçbir şekilde aklında bile olmayan bu pozisyonu düşünmediğini söyledi.

Belki de bu işi daha kıdemli oyunculara bırakmak daha doğru olur…

Kral Okulunun Reklamını Yaptı


Miami Heat’in süper yıldızı LeBron James, okulu Vincent-St’in yeni sezonda giyeceği futbol takımı formasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Her zaman okuluna yaptığı bağışlarla gündeme gelen Kral James’in, yeni sezonda da futbol takımına büyük bir maddi destek verdiğini belirtelim.

Jay-Z ve Justin Konserine Yıldız Yağmuru


Jay-Z ile Justin Timberlake’in geçen hafta sonunda Boston’da verdikleri konsere NBA yıldızları da akın etti.

LA Clippers’ın All-Star oyun kurucusu Chris Paul’un yanı sıra Oklahoma City Thunder’dan Kevin Durant ve Boston Celtics’ten de Jeff Green bu müthiş konseri kaçırmadılar…

Fotoğraf: Instagram

Yaş 50, İş Bitmedi!


NBA efsanesi Michael Jordan, California’daki basketbol kampında halen uçabildiğini gösterdi.

Evlenen ve diyet yaparak hızlı bir şekilde kilo veren Jordan, 50 yaşında olmasına karşın smaç yaparak gözlerimizin pasını sildi…

8 Ağustos 2013 Perşembe

Wade ve Oğulları Ebony Dergisi Kapağında


Miami Heat’in süper yıldızı Dwyane Wade ve oğulları Zion ile Zaire, Ebony dergisinin eylül sayısının kapağında yer aldı.

Daha önce Spkie Lee ve oğlunun da aynı dergide kapak olduğunu hatırlatalım.

T-Wolves’ta Muhammad Kovuldu!


Minnesota Timberwolves’un bu yıl büyük şeyler beklediği Shabazz Muhammad, NBA kariyerine muhteşem bir giriş yaparak, çaylak geçiş programından kovuldu…

Genç oyuncu, T-Wolves’un çaylak geliştirme kampında otel odasına bir kız arkadaşını getirdiği için programdan ihraç edildi.

Elbette Shabazz’ın arkadaşı gerçekten de arkadaşı değildi ve amaçları da odalarında oturup kahve içip sohbet etmek de değildi. Ancak şu da bir gerçek ki yaklaşık dört günlük programda böyle bir hata yapan genç oyuncu, daha şimdiden alnının ortasına büyük bir damga yemiş oldu.

6 Ağustos 2013 Salı

Başkan Clinton ve Lopez…


Brooklyn Nets’in tecrübeli uzunu Brook Lopez, ABD’nin eski başkanlarından Bill Clinton ile Afrika’da görüntülendi.

Clinton Vakfı’nın projelerini incelemek üzere kızı Chelsea ile birlikte Afrika’da bulunan eski başkan Clinton’ı Brook Lopez de yalnız bırakmadı.

Bu arada Clinton Vakfı’nın ABD’de önemli roller üstlendiğini ve sağlık, aile genişletme ve ekonomik yönden bir çok çalışma yaptığını da belirtelim.

Fotoğraf: Twitter

“Asla Heat forması giymem”


Rajon Rondo’dan sonra Jimmy Butler da asla Miami Heat forması giymeyeceğini açıklayanlar kervanına katıldı.

Boston Celtics ile özdeşleşen Rondo için bu söz kabul edilebilirdi ama Butler henüz kariyerinin çok başında ve zaman kime neyi gösterir bu da bilinmez…

Heat ile Bulls rekabeti, ya da daha doğrusu Heat’ten hoşlanmayanların sayısı günden güne artıyor…



Pekovic Daha Fazla Para İstiyor


Nikola Pekovic ile Minnesota Timverwolves arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Bunun da nedeni tecrübeli uzunun önerilen tekliften daha fazla para talep etmesi.

Karadağlı uzun geçen sezon kariyerinin en verimli dönemini geçirdi ve şimdi de bunun karşılığında sezon başına 15 milyon dolardan başlayan bir kontrat istiyor. T-Wolves ise Pekovic’e 4 yıllık 48 milyon dolar değerinde bir teklif sundu.

Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama kadroların artık büyük bir bölümünün tamamlandığı bir süreçte Pekovic şansını fazla zorluyor gibi gözüküyor.

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Rivers, Jamison’ı İkna Edemedi


LA Clippers’ta göreve başlayan antrenör Doc Rivers, tecrübeli forvet Antawn Jamison’ı kadroysa katmak için yaptığı görüşmelerden sonuç çıkartamadı.

Los Angeles’ta akşam yemeğinde bir araya gelen ikilinin, buna karşın anlaşma sağlayamadığı kaydedildi. Jamison’ın, Memphis Grizzlies ve Chicago Bulls ile masaya oturacağını ekleyelim.

4 Ağustos 2013 Pazar

Melo, Bargnani Hamlesinden Memnun


New York Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony, Toronto Raptors ile yapılan takas sonrası Andrea Bargnani’nin takıma katılmasından memnun olduğunu söyledi.

Her ne kadar Steve Novak ile Marcus Camby’nin gönderilmesinden mutlu olmadığını söylese de Melo, “Açıkçası biz Bargnani’yi adeta ‘çalarak’ aldık. O Knicks’in daha iyi olmasını sağlayacaktır. Kesinlikle o önemli bir oyuncu ve bizim kazanmamıza yardımcı olacaktır” dedi.

Melo şimdiden İtalyan oyuncuyu yeni sezon için motive ediyor…

“Kalmak istiyorum”


LA Lakers’ın İspanyol forveti Pau Gasol, kontratının son yılında da takımda kalmak istediğini söyledi.

33 yaşındaki Gasol, 2013-2014 sezonunda LA Lakers’tan 19.3 milyon dolar alarak, Kobe Bryant’tan sonra takımın en çok kazanan ismi olacak.

Yıllar yılı adı takas dedikodularına malzeme olan İspanyol oyuncu, yaptığı açıklamada, “Bu takımın bir parçası olmaya devam etmek istiyorum. Böyle bir organizasyonda olmaktan mutluyum. Amacım Lakers için oynamaya devam etmek” dedi.

Her iki dizinin de durumunun iyi olduğunu söyleyen Gasol’un geçen sezon 49 maçta 13.7 sayı- 8.6 ribaund- 4.1 asist rakamları yakaladığını da ekleyelim.

Jordan’ın Doğum Belgesi Satışta!


NBA efsanesi Michael Jordan’ın doğum belgesi özel bir müzayede tarafından satışa çıkartıldı. 

Brooklyn doğumlu olan Jordan’ın doğum belgesi için biçilen değer 26.290 dolar! Bu gerçekten de bir miras, bir servet!

Fotoğraf: Twitter

Morrison Artık Emekli!


Hakkında yazacak çizecek çok şey var… Ancak şimdilik Gonzaga Üniversitesi’nin efsane oyuncusu Adam Morrison, oyunculuk kariyerini noktaladığını söyleyerek başlayalım…

NCAA’de oynadığı dönemde ‘Yeni Larry Bird’ olarak anılan Morrison, hiçbir zaman beklenen seviyede bir oyuncu olamadı. 2006 draftinde Charlotte Bobcats tarafından üçüncü sıradan seçilen Morrison, LA Lakers’ta iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Ancak oyuncu olarak beklenen seviyede basketbol ortaya koyamayınca soluğu Avrupa’da aldı.

Uzun saçlarıyla gerçek bir rock yıldızını andıran Morrison, Kızılyıldız forması altında iyi işler çıkarttı ve ülkemizde de Beşiktaş’ta zaman zaman önemli katkılar yaptı. Ancak Morrison, NBA’e geri dönmeyi başaramayınca oyunculuk kariyerini 29 yaşında noktaladı.

NCAA kariyerine başladığı Gonzaga’da yardımcı antrenörlük yapacak olan Morrison, bakarsınız içindeki basketbol ateşini söndüremez ve yeniden parkelere döner… Belli mi olur…

İşte Adam Morrison için hazırlanan özel video ve sonrasında da fotoğraf galerisi...












Shumpert Galaya Yalnız Geldi


New York Knicks’in atletik forveti Iman Shumpert, “We’re The Millers” için düzenlenen galaya yalnız gelerek herkesi şaşırttı.

Şehirde haftanın en önemli organizasyonu olarak bilinen gala gecesine tek başına katılan Shumpert’ın boğazına kadar kapalı gömleği ve boynundaki zincir hayret edilecek nitelikteydi.

Peki ya o surattaki gülümsemeye ne demeli…

Fotoğraf: Instagram

Kulakların Çınlasın Starbury! Wall: “En iyi benim”


John Wall, Washington Wizards ile 5 yıllık sözleşme imzaladı ve sonrasında da bombayı patlattı: “Ligin en iyi oyun kurucusu benim”

Bu sözler ister istemez akıllara Stephon Marbury’i getirdi. 2004-2005 sezonunda New York Knicks forması altında gerçekten de parmak ısırtan bir performans sergileyen Starbury, bir anda hızını alamamış ve “Bu ligin en iyi oyun kurucusu benim” demişti. Hem de Steve Nash sezonun en değerli oyuncusu ödülüne oynar, Jason Kidd halen her maç triple double’ı yoklar, Chris Paul ile Deron Williams da alev almaya başlamışken!

Elbette Starbury’nin hikayesi bambaşka... Şimdilerde Çin’de heykeli var ve kariyerinde kazanamadığı şampiyonluğu da Asya’da ulaştı.

İnşallah John Wall’ın sonu da Starbury’e benzemez…

27 Kilo Veren Harrington Serbest Kaldı!


Orlando Magic, sakatlığı nedeniyle geçen sezon 72 maç kaçıran Al Harrington’ı serbest bıraktı.

33 yaşındaki oyuncu neredeyse emekliliği bile düşündüğü sakatlık probleminden tamamen kurtulduğunu söylerken, “Şuan fizik olarak çok iyi durumdayım. 27 kilo verdim ve halen de iyi derecede basketbol oynayabileceğime inanıyorum. Amacım kazanan bir takımın parçası olmak. Rekabetten korkmuyorum” dedi.

27 kilo veren Harrington, şayet söylediği gibi %100 duruma yaklaştıysa muhtemelen sezon öncesi iddiası olan bir takımdan minimum değerde sözleşme alacaktır.

Diğer yandan 15 sezondur ligde bulunan tecrübeli oyuncunun geçen sezonu da 5.1 sayı- 2.7 ribaund rakamlarıyla tamamladığını hatırlatalım.

Greg Oden, Miami Heat İle Anlaştı


2007 draftinin birinci sıra seçimi Greg Oden, Miami Heat ile anlaşmaya vardı.

Oden, son iki yılın şampiyonu Miami Heat’ten iki yıllık kontrat karşılığında minimum değerde ücret alacak. Sözleşmenin ikinci yılında Oden’ın oyuncu opsiyonunun bulunduğunu da belirtelim.

25 yaşındaki Oden, NBA kariyeri boyunca sadece 82 karşılaşmada forma giyebilmişti.

Melo, New York’a Şampiyonluk Getirmek İstiyor


Carmelo Anthony, Quenns College’de düzenlenen organizasyonda çocuklarla bir araya geldi ve burada bazı açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu artık kariyerinin zirvesinde olduğunu ve bu nedenle kısa süre içerisinde bir şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

New York’a şampiyonluk getirmek için çalıştığını belirten Melo, takımdaki geleceğiyle ilgili ise sır vermedi.

Stevenson, Heat’te Oynamak İstiyor


Atlanta Hawks tarafından serbest bırakılan tecrübeli skorer DeShawn Stevenson, kariyerini Miami Heat’te sürdürmek istiyor.

Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Stevenson, LeBron James ile aynı takımda olmak istediğini ve bu durumun kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Bakalım Başkan Pat Riley bu duruma heyecanlanıp, Stevenson’a kontrat teklif edecek mi…

Fotoğraf: Facebook

2 Ağustos 2013 Cuma

İşte Pelikanların Yeni Sezon Formaları


New Orleans Pelicans, kadrosuyla yeni sezonda kesinlikle ligde adından söz ettirecek bir takım durumunda.

2013-2014 sezonunda ‘Hornets’ yerine ‘Pelicans’ olarak mücadele edecek olan takımın yeni formaları da basına tanıtıldı. Jason Smith, Ryan Anderson, Anthony Davis ve Jrue Holliday tanıtımda mankenlik yaptılar.

Bu arada iki formanın da vasatı geçemediğini belirtelim…

80 Milyon Dolarlık Toplantıya Anne Baskını


John Wall ile Washington Wizards yeni kontrat için geçtiğimiz hafta içerisinde anlaşmaya varmıştı.

5 yıllık 80 milyon dolarlık kontrata imza atan Wall’ın basın toplantısına yıldız oyuncunun annesi damga vurdu. Hatta Wall, uzun bir süre basın toplantısında kameralardan yüzünü saklayarak kıs kıs güldü…

‘Antrenman İptal’


New York Knicks’te son iki sezon dizinden yaşadığı sakatlık sorunlarıyla gündeme gelen Amare Stoudemire, bu yaz daha farklı antrenmanlar yapacak.

Öyle ki Amare’nin daha önce Hakeem Olajuwon ile yaptığı antrenman programı kulüp tarafından iptal edildi. Dizinden ciddi operasyonlar geçiren ve artık %100 durumda olmadan, idare ederek kariyerini noktalayacak olan Stoudemire’ın, yaz boyunca özel güçlendirme çalışmaları yapacağını belirtelim.

Copeland’a Büyük Şok!


Indiana Pacers’ın çiçeği burnunda forveti Chris Copeland’ın, sol dizinden ameliyat olduğu ve 6 ile 8 hafta boyunca forma giyemeyeceği kaydedildi.

Copeland’ın Indiana’da geçirdiği ameliyat sonrasında ekim ayında başlayacak hazırlık kampına yetişmesi bekleniyor.

Hatırlayacağınız gibi tecrübeli forvet, çaylak sezonunu New York Knicks’te geçirmişti.