30 Eylül 2013 Pazartesi

Harrison Barnes, Smaç Yarışmasına Katılmak İstiyor


Golden State Warriors’un yetenekli forveti Harrison Barnes, 2014 yılında düzenlenecek All-Star organizasyonunda smaç yarışmasında yer almak istediğini söyledi.

Twitter adresinden yaptığı bildirimde Barnes, New Orleans’taki organizasyonda mutlaka smaç yarışmasına katılmayı istediğini belirtti.

Yukarıdaki videoda Barnes’ın smaçlarından bir bölüm izleyebilirsiniz.

Allan Houston, Knicks’in Bir Sonraki GM’i


New York Knicks’in efsane oyuncularından biri olan Allan Houston, organizasyonun bir sonraki genel menajeri olarak gösteriliyor.

2008 yılında dönemin basketbol operasyonları sorumlusu Donnie Walsh tarafından organizasyona kazandırılan efsane oyuncu, çeşitli görevlerde bulunmuş ve şimdi de  genel menajerlik koltuğu için aday gösterilmişti.

9 yıl boyunca Knicks formasını terleten Allan Houston’ın, yöneticilik süresi boyunca özellikle takım ekonomisi ve matematiksel mühendislik konusunda kendisini çok geliştirdiği de belirtiliyor.

LeBron, Ohio State Buckeyes Maçında


Cleveland’lı doğumlu olan ve liseden direkt olarak NBA’e gelmesiydi büyük bir ihtimalle Ohio State forması giyecek olan LeBron James, Buckeyes maçına gelerek taraftarları selamladı.

İki NBA şampiyonluğu bulunan LeBron’ın, her zaman Ohio’da bir yıl daha kalması ve NCAA’de boy göstermesi bekleniyordu. Ancak o hiçbir şekilde NCAA’i düşünmedi ve profesyonel kariyerine NBA’de başladı.

İşte LeBron James’in Ohio State maçı öncesi taraftarlardan gördüğü yoğun ilgi…

Fotoğraflar: Instagram



29 Eylül 2013 Pazar

D’Antoni’ye Göre Pau Gasol Ligin En İyi Pivotu


Yıllar yıllı Los Angeles Lakers’ta takas senaryolarına malzeme olan Pau Gasol, şimdilerde takımın birinci pivotu olarak ön plana çıkıyor.

Her ne kadar gerçek pozisyonu power forvet olsa da Gasol, Dwight Howard’ın ayrılmasıyla yeni sezonda pivot pozisyonunda dakika alacak. Antrenör Mike D’Antoni de Pau Gasol’un ligin en iyi pivotu olduğunu söyleyerek İspanyol oyuncuya güven verdi.

İşte D’Antoni’nin görüşleri:

“Pau Gasol hakkında diyebilirim ki o ligin en iyi pivotu. Biliyorum bu konuda bir çok şey söylenecektir. Ancak onun kariyeri şampiyonluklarla dolu ve o gerçek bir pivot özelliklerinin hepsini taşıyor”

Heat, Juwan Howard’ı Asistan Coach Olarak Tuttu


Son iki yılın şampiyonu Miami Heat, veteran oyuncusu Juwan Howard’ı takımda tuttu. Ancak asistan coach olarak…

19 yıl boyunca ligde forma giyen Howard, antrenör olarak ilk işine de adım atmış olacak. Miami Heat organizasyonu da bu konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Tecrübeli Howard, Yardımcı Antrenör ve Oyuncu Geliştirme pozisyonunda antrenörümüz Erik Spoelstra ile birlikte çalışacaktır”

Illinois doğumlu olan 40 yaşındaki Howard, NCAA’de Michigan formasını giymiş ve 1994 draftinde de ilk tur 5.sıradan seçilmişti. Tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca rakamsal anlamda zaman zaman iyi işler çıkartmasına karşın hiçbir dönemde kendisinden beklenen o patlamayı gerçekleştirememişti.

Howard, Washington Bullets/Wizards, Dallas Mavericks, Denver Nuggets, Orlando Magic, Houston Rockets, Chalotte Bobcats, Portland Trail Blazers ve son olarak da Miami Heat kadrolarında yer almıştı.

Kobe, Obeziteyle Savaşmak İçin Duabi’de


Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı Kobe Bryant, Birleşik Arap Emirlikleri’nin davetlisi olarak Dubai’ye gitti.

Kobe, burada gençlerin diyabet ve obezite sorunlarıyla ilgili olarak bir panele katıldı. Sağlıklı yaşam ve sporun önemiyle ilgili olarak görüşlerini dile getiren yıldız oyuncu, panelin ardından hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Black Mamba’nın deve üzerinde fotoğrafını biz takipçileri olarak bekliyoruz…

Fotoğraf: Twitter

Durant, Gatorade İle Sözleşmesini Uzatmayacak


Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant, Gatorade ile olan sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor.

ESPN’de Darren Rovell’ın yayımlamış olduğu habere göre Durant’in, gelecek hafta tamamlanacak olan sözleşmesini uzatmak istemediği ve başka bir firma ile de görüşmediği belirtildi. Yıldız oyuncunun Gatorade ile kontrat yenilememesi sonrasında Miami Heat’in süper yıldızlarından Dwyane Wade ile yaşadığı sürtüşme akıllara geldi. Ancak hem firma hem de yıldız oyuncunun cephesinden bu durum yalanlandı.

28 Eylül 2013 Cumartesi

Efsanenin Başı Dertten Kurtulmuyor


Çiçeği burnunda evli Michael Jordan’ın anlaşılan önümüzdeki günlerde başını biraz olsun ağrıyacak gibi gözüküyor.

Söz konusu fotoğrafta yer alan hanımefendi, Michael Jordan’dan hamile olduğunu ve bol sıfırlı bir miktarda da nafaka istediğini belirtti. Daha önce de bu ve bunun gibi sorunlarla kafası bir hayli meşgul olan Jordan bakalım bu durum karşısında nasıl bir yöntem izleyecek…

Khloe ve Lamar’ın 4.Evlilik Yıldönümü!


“Yoksa Lamar ile Khloe hala birlikteler mi” diye sorarsanız emin olun ki şimdi buna yanıt vermek için doğru zaman değil…

Free-agent forvet Lamar Odom ile Khloe Kardashian tam dört yıl önce bugün hayatlarını birleştirdiler. Onların evlilikleri her zaman medyada büyük ilgi gördü ve Lamar’ın yaşadığı uyuşturucu problemi bu birlikteliğe büyük zarar verdi.

Ancak biz bütün bu yaşananlara en azından bir günlüğüne sünger çekelim ve Lamar ile Khloe’nin birlikteliklerinin dördüncü yılını kutlayalım.

Howard, Sosyal Medyaya Malzeme Oldu


Houston Rockets’ta 2013-2014 sezonu öncesi takım fotoğrafı çekimi sırasında takımın süper yıldızı Dwight Howard, elinde isminin de yazılı olduğu kağıtla objektif karşısına geçti.

Suratındaki bıkkın ifade ve elinde beyaz kağıtla poz veren Howard, kısa süre içerisinde fotoğrafın sosyal medyada yer almasıyla yine kendisini çok seven (!) kesimin malzemesi oldu.

Bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor…

Carmelo Anthony Şişeye Girdi


New York Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony, IWC Schaffhausen markasının düzenlemiş olduğu geceye katıldı ve kendisine hediye edilen şişeyle poz verdi.

Ülkemizde de belirli bir kesim tarafından yoğun takipçisi bulunan IWC Schaffhausen’ın, Melo’ya hazırlamış olduğu bu özel hediyeyi çok elit müşterilere de sunduğunu belirtelim.

Allen ile Pera’dan Yardım Maçı


Memphis Grizzlies’ın tecrübeli oyuncusu Tony Allen ile Takım Sahibi Robert Pera, yardım maçında karşı karşıya gelecek.

28 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı kazanan taraf ise St.Jude Çocuk Araştırma Hastanesine 100.000 dolar bağış yapacak.

Bu arada karşılaşmanın hakeminin de Zach Randolph olacağını ekleyelim.

Duncan Açık Arttırmaya Katıldı


San Antonio Spurs’un yıldız oyuncusu Tim Duncan, Lösemi ve Lenfoma Derneğinin düzenlemiş olduğu açık arttırmaya katıldı.

Yardım amaçlı düzenlenen açık arttırmada gözler tabiî ki de yıldız oyuncunun üzerindeydi. Duncan, katılımcıların ricalarını kırmadı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf: Instagram


Clippers’tan Alternatif Forma


Los Angeles Clippers, bu yıl alternatif forma seçeneği olan takımlardan biri olmaya hazırlanıyor.

NBA 2K14’te LA Clippers’ın mavi renkte ve kollu forma giydiğini görüyoruz. Gerçekten de Clippers’ın bu yönde bir forma hazırladığı biliniyor. Tahminlere göre Clippers’ın, Noel gecesi bu forma ile sahada yer alması bekleniyor.

Bu arada alternatif forma giyen takımların Warriors, Suns ve Lakers olduğunu belirtelim.

27 Eylül 2013 Cuma

Stephen Curry, Aromalı Dişlik Takacak!


Golden State Warriors’un yıldız oyuncusu Stephen Curry, bu yıl maçlarda aromalı dişliğiyle mücadele edecek.

Gerçekten de insan ilk duyduğunda bu durumu garipsiyor ama bir dişlik firması yapmış olduğu yenilikte, dişliklerin bundan böyle sakız, limon, ahududu, nane ve portakal gibi lezzetlerle tatlandırıldığını açıkladı.

Stephen Curry’nin tercihinin de limon olduğunu hemen belirtelim.




Durant ve Harden Reklam Filminde


Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant ile Houston Rockets’ın yıldız skoreri James Harden, BBVA firmasının reklam filminde rol aldı.

Durant ile Harden’ın yanı sıra Real Madrid’in file bekçisi Iker Casillas ve Barcelona’nın yıldız oyuncusu Andres Iniesta’nın da oynadığı reklam filminde BBVA’in yeni ürünü tanıtılıyor.

Reklam filminin gerçekten de keyifli olduğunu söyleyebiliriz.

DeMarcus, Maksimum Kontratı Kaptı


Sacramento Kings, yıldız oyuncusu DeMarcus Cousins ile yeni sözleşme imzaladı.

4 yıllık kontrata imza atan Cousins, bu sözleşme karşılığında 62 milyon doların sahibi olacak.

Geçen sezon 75 maçta oynayan 1990 doğumlu Kentucky Wildcats’in eski süper yıldızı Cousins’in, 17.1 sayı- 9.9 ribaund- 2.7 asist ve 1.4 top çalma rakamlarına sahip olduğunu belirtelim.

Howard ile Parsons, Futbol Maçı İzledi


Houston Rockets’ın yıldız pivotu Dwight Howard ile yetenekli forveti Chandler Parsons, Texas Lisesi’nin futbol maçını izlemeye gitti.

Twitter yoluyla yapılan daveti geri çevirmeyen Howard ile Parsons, soluğu George Ranch Lisesi’ne ait Traylos Stadyumunda buldu.

Bu arada George Ranch’in, Foster Lisesi’ni 45-21’lik skorla mağlup ettiğini ve Howard ile Parsons’ın da taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiğini belirtelim.

26 Eylül 2013 Perşembe

Nets, Teletovic’i Bırakmıyor


Fenerbahçe Ülker’in gündeminde olan Mirza Teletovic, en az bir sezon daha Brooklyn Nets forması giyecek. Bunun da en önemli nedeni, takımın ağır topları Jerry Stackhouse ile Deron Williams’ın Bosnalı oyuncu hakkında verdikleri olumlu referans…

Yaz başından bu yana Fenerbahçe Ülker’in Avrupa’ya döndürmek için yoğun bir mesai harcadığı Teletovic, son olarak Avrupa Şampiyonası’nın ardından iyiden iyiye kıskaca alınmıştı. Karar aşamasında olan Brooklyn Nets yetkilileri de Nikola Pekovic’in ilk yılında Minnesota Timberwolves’taki düşük performansı ve sonrasında yakaladığı grafiği hesaba katarak bu yönde bir karar aldı ve Bosnalı oyuncuyu takımda tuttu.

Bakalım zaman kimleri haklı çıkartacak…

Jennings Gayet İyi Görünüyor (!)


Detroit Pistons’ın yıldız oyun kurucusu Brandon Jennings, hatırlayacağınız gibi geçen hafta içerisinde bir kavgaya karışmıştı.

Olayı kısaca özetlemek gerekirse; arkadaşlarıyla birlikte Los Angeles’ta doğum gününü kutlayan yetenekli oyuncu, mekanda çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında yumruk yumruğa kavga etmişti.

Olayda epey hırpalandığı iddia edilen Jennings, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı ve iyi durumda olduğunun da mesajını verdi.

Rondo, Aralık Ayında Dönecek


Boston Celtics’in yıldız oyun kurucusu Rajon Rondo’nun aralık ayında takıma dönebileceği açıklandı.

Basketbol Operasyonları Sorumlusu Danny Ainge, bir radio programına açıklamalarda bulundu ve Rajon Rondo’nun aralık ayından önce takıma dönmesinin sürpriz olacağını söyledi.

Ainge ayrıca, Rondo’nun sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini de belirtti.

2015 All-Star New York’ta!


NBA Başkanı David Stern düzenlemiş olduğu basın toplantısında, 2015 yılında düzenlenecek All-Star organizasyonuna New York’un ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Başkan Stern, hem New York Knicks’in hem de Brooklyn Nets’in bu organizasyonu ortak olarak üstleneceklerini de belirtti.


Steph Curry, Nike’tan Ayrılıyor


Golden State Warriors’ın başarılı oyun kurucusu Stephen Curry, Nike ile olan anlaşmasına son vermeye hazırlanıyor.

Bir süre önce Armour marka spor firmasından teklif alan yıldız oyuncunun, bu firma ile anlaştığı belirtildi. Hatta hatta bu fotoğrafta da Curry’nin Armour marka ürünler giydiğini net bir biçimde görebiliriz.

Fotoğraf: Instagram

Raptors Oyuncularının Arcade Basketbol Heyecanı


Lunapark ya da bowling salonlarında görenlerimizin mutlaka denediği arcade basketbol oyununu bu sefer Toronto Raptors oyuncuları denedi.

Aaron Gray, Amir Johnson, Rudy Gay, Quincy Acy ve Chris Wright’ın oynadığı arcade basketbolda pek iyi olmadıklarını söyleyebiliriz. Hatta hatta bu oyunu ara sıra oynayan biri bile ‘ben rahatlıkla bu adamları alt ederim’ diyebilir…

25 Eylül 2013 Çarşamba

Miles Cyrus’un Jordan Aşkı Bitmiyor


Michael Jordan’a hayranlığıyla her zaman gündeme gelen Miles Cyrus, son şarkısında yine efsane Jordan’ın 23 numaralı formasını giyerek kameraların karşısına geçti.

Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cyrus da her zaman Michael Jordan fanatiği olduğunu gözler önüne seriyor…

Kyrie Irving, Güney Afrika’yı Salladı


Cleveland Cavaliers’ın yıldız oyun kurucusu Kyrie Irving, UNICEF’in düzenlemiş olduğu bir etkinlik sonrasında soluğu Güney Afrika’da aldı.

Irving, Güney Afrika’daki organizasyonda okulları ziyaret ederken, bir sınıfta kendisini adeta dans ederken buldu.

Yıldız oyun kurucunun dansını keyifle izleyeceğinizi umuyoruz…

Bucks’ın Salon Zemini Adeta Sanat Eseri


Ligin en fazla seyirci sorunu yaşayan ekibi olan Milwaukee Bucks, yeni sezonda zeminde bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Bucks, bundan sonra iç saha karşılaşmalarını sanat eseri niteliğinde bu zeminin üzerinde oynayacak…

Gerçekten de etkileyici…

Pacers, Paul George’ta Mutlu Sona Ulaştı


Indiana Pacers, uzun görüşmeler sonrasında Paul George ile 5 yıllık kontrat imzaladı.

Maksimum değerde sözleşmeye imza atan yıldız forvet, 90 milyon doların sahibi olacak. Her zaman Indiana’da kariyerini sürdürmek istediğini kaydeden Paul George, “Poker yüzüm olsa da kalbim her zaman burada kalmak istedi. Ayrıca ben kendimi başka bir yerde hiç hayal edemedim” dedi.

Basketbol Operasyonları Sorumlusu Larry Bird de imza ile ilgili olarak, “Bu gerçekten de mükemmel bir anlaşma oldu. Hem kendisine hem de ailesine bundan sonraki günleri için başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Kings’in Yeni Salonu Göz Kamaştırıyor


Shaquille O’Neal’ın hissedarlığındaki Sacramento Kings, yeni arenanın yapımı için kollarını sıvıyor. 448 milyon dolar değerindeki arenanın, 2016 yılında açılması bekleniyor.

Ligin en modern salonlarından biri olması beklenen arenada, iç ve dış mekanların olduğu ve taraftarların açık alanlarda da maçları izleyebileceği bilgisi verildi.

Sacramento’nun yeni salonunda NBA maçlarının yanı sıra NFL ve Majon League Baseball karşılaşmalarının da bulunacağını ekleyelim.

Rondo Stresini Yarış Oyunuyla Atmış


Boston Celtics’in All-Star oyun kurucusu Rajon Rondo, ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrası soluğu evinde bulunan oyun konsolunda almış.

Play-off’larda ciddi bir sakatlık yaşayan yıldız oyun kurucunun, ayağındaki alçıya rağmen yarış simulasyonun üzerinden inmediği, internete düşen bu fotoğraf sonucu ortaya çıktı…

Fotoğraf: Twitter

24 Eylül 2013 Salı

Shaq, Sacramento Kings’in Yeni Hissedarı


NBA’in efsane oyuncularından Shaquille O’Neal, resmen ve yeniden parkelerde söz sahibi olacak…

Efsane oyuncu, haberlere göre Sacramento Kings’in azınlık hissesini sayın aldı. Bu durumdan dolayı çok da heyecanlı olan Shaq; Kings organizasyonuna vizyon katmak istediğini de belirtti.

Bakalım Shaquille O’Neal’lı Sacramento Kings’te yeni sezonda neler değişecek…

Fotoğraf: Twitter

Aşkın Wade Hali!


Ekim ayında başlayacak sezon öncesi hazırlık çalışmaları öncesi artık tatilin son demlerini yaşayan Dwyane Wade, Gabrielle Union ile birlikte Malibu’da görüntülendi.

Hem de ne görüntülendi… Wade, Union ile birlikte plaj gezisi sırasında romantik anlar yaşıyordu ve tam öpüştükleri anda flaşlar patladı!

Gerçekten de çok romantik…

Fotoğraf: Twitter

Durant İçin Doğum Günü Etkinlikleri Başladı


Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant’in geçen pazar gecesi doğum günü kutlandı.

Aslında 29 Eylül tarihli doğum günü olan Durant’in, New York’ta gerçekleştirilen etkinliğine bir çok ünlü isim de katıldı.

Jay Z, Drake, Neyo, Geno Williams, Adrienne Bailon ve takım arkadaşı Russell Westbrook, bu özel partide Durant’i yalnız bırakmadı.

Demek ki süper yıldızlar doğum günlerini bir hafta önceden kutlamaya başlıyormuş…

Fotoğraf: Instagram

Arenas ve Young’ın Denizkızı Keyfi


NBA’in eski yıldızlarından Gilbert Arenas ile kariyerini LA Lakers’ta sürdürecek olan Nick Young, doğum günü partisinde denizkızıyla sohbet ederken görüntülendi.

Partiye özel olarak çağrılan denizkızının üssüz olduğunu ve hem Arenas hem de Young’ın yakın (!) ilgi gösterdiğini söylemekte fayda var.

Fotoğraf: Instagram

23 Eylül 2013 Pazartesi

Lakers, Kobe’nin Kontratı İçin Bekleyecek


Los Angeles Lakers’ta Genel Menajer Mitch Kupchak, takımın yıldız oyuncusu Kobe Bryant’ın kontratıyla ilgili henüz bir hamle yapmayı düşünmüyor.

2013-2014 sezonunda 30.4 milyon dolar kazanacak olan Kobe’nin, yaz döneminde ise sözleşmesi tamamlanıyor. Bu kontratı uzatma konusunda aceleci davranmayacak olan Kupchak’ın, 2014 yazında kontratları tamamlanan LeBron James, Carmelo Anthony, Chris Bosh, Dwyane Wade, Zach Randolph, Rudy Gay, Luol Deng, Danny Granger ve Marcin Gortat gibi isimlere teklif yaparak kadrosunu güçlendirmek istediği de belirtildi.


Durant, Nike Football Etkinliğine Katıldı


Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant, haftasonunu Nike’ın düzenlemiş olduğu bir etkinlikte geçirdi.

Manhattan Köprüsünün altında kurulan alanda Amerikan futbolu oynayan yıldız oyuncu, bu sporda da oldukça yetenekli olduğunu gösterdi.

Pacers’tan George’a Maksimum İlgi


Cuma gününden bu yana gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden Paul George – Indiana Pacers birlikteliğiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Gelen son haberlere göre Paul George’un, Indiana Pacers ile yeni bir sözleşme imzalamak için anlaştığı belirtildi. Buna göre 1990 doğumlu yıldız oyuncu, takımından 5 yıllık kontrat karşılığında 90 milyon dolar alacak.

Hatırlayacağınız gibi önceki haberimizde Pacers’ın, George’a maksimum kontrat vermek istemediği ve bu konuda bazı isteklerde bulunduğunu belirtmiştik. Ancak haftasonu yapılan görüşmelerde tarafların anlaştığı ve önümüzdeki günlerde imzaların atılacağı kaydedildi.

Paul George, Indiana Pacers’ta geçen sezon 17.4 sayı- 7.6 ribaund- 4.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Josh Childress, Wizards Antrenmanında


Son olarak Brooklyn Nets kadrosunda yer alan Josh Childress, Washington Wizards ile antrenmanlara başladı.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 2004-2008 yılları arasında Atlanta Hawks’ta sergilediği başarılı performans sonrasında sürpriz bir kararla Yunanistan’ın Olympiacos ekibinde oynamıştı. Yeniden NBA’e dönme kararı alan Childress, Phoenix Suns ile yaklaşık 35 milyon dolarlık bir kontrata imza atmıştı. Ancak geri dönüşünde hiçbir şekilde bekleneni veremeyen tecrübeli oyuncu, sözleşmesi af kuralıyla satın alınmıştı.

Bakalım Childress, kariyerinin artık son bölümlerinde Wizards’ta istediği kontrat alabilecek mi…

LeBron, Sosyal Medyayı Salladı


Miami Heat’in süper yıldızı LeBron James’in Savannah James ile evliliği adeta sosyal medyayı salladı.

San Diego’da 200 kişinin katıldığı davet sonrasında balayı için Avrupa’yı tercih eden LeBron ve eşi, Roma’da muhteşem bir balayı geçiriyor.

LeBron ayrıca, Instagram hesabından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor…

Fotoğraf: Instagram

Sixers, Noel İçin Aralık Ayını Bekleyecek


Philadelphia 76’ers, bu yıl büyük beklentiler içerisinde olduğu çaylak pivotu Nerlens Noel’e kavuşabilmek için aralık ayına kadar bekleyecek.

Geçen sezon çapraz bağlarından ciddi bir operasyon geçiren genç oyuncunun, uzun soluklu rehabilitasyon çalışmalarını sürdürdüğü ve yaz boyunca da ciddi bir biçimde antrenman yaptığı belirtildi. 19 yaşındaki oyuncunun ünlü fizyoterapist Kevin Wilk ile yaptığı çalışmalarda dizini güçlendirdiği ve fazla kilolarından da kurtulmaya çalıştığı kaydedildi.

2013 NBA draftinde ilk yır 6.sıradan New Orleans Pelicans tarafından seçilen Noel, sonrasında Philadelphia 76’ers’a takas edilmişti.

Pacers ile George Henüz Anlaşamadı


Indiana Pacers, yıldız oyuncusu Paul George ile yeni bir sözleşme imzalamak için görüşmelerde bulunmasına karşın henüz anlaşma sağlayamadı.

23 yaşındaki George ile uzun vadeli yeni bir kontrat imzalamak için masaya oturan Pacers, yıldız oyuncunun istediği rakamlara çıkmayınca görüşmeler şimdilik sonuçsuz kaldı. Roy Hibbert ile Danny Granger’a 14’er milyon, David West’e 12 milyon ve George Hill’e de 8 milyon dolar ödeyen Pacers’ın, maaş listesinin kabarık olması nedeniyle Paul George’a maksimum kontrat vermeye yanaşmadığı iddia edildi.

Özellikle Lance Stephenson’ın geçen sezon yakalamış fırsatı iyi değerlendirmiş olması nedeniyle Pacers’ın bu kozu kullanmayı planladığını belirtelim. Ancak yine de Pacers ile George’un durumunun bir hafta içerisinde netleşmesi de mümkün.

Kaepernick İle Ginobili’nin İlginç Benzerliği

San Antonio Spurs’un Arjantinli yıldızı Manu Ginobili ile NFL’de San Francisco 49ers takımının formasını giyen Colin Kaepernick’in birbirine olan benzerliği dikkat çekti.

Öncelikle 1.93 boyunda olmasına karşın Kaepernick’in Milwaukee doğumlu olduğunu ve saç bakımından da Ginobili’ye fark attığını söyleyebiliriz. Ancak bu başarılı NFL oyuncusunun kirli sakallı halinin Manu’ya benzediği gerçeğini değiştirmez…

Sizce de benzerlik yok mu ?

Wade Kırmızı Halıda


Miami Heat’in süper yıldızı Dwyane Wade, haftasonunda Hollywood’daydı ve Pre-Emmy Party’e katıldı.

Kırmızı halı üzerinde son derece şık gözüken Wade’i haftasonunun en şık NBA oyuncusu olarak göstersek herhalde yanılmış olmayız…

Fotoğraf: Instagram

21 Eylül 2013 Cumartesi

LeBron, Balayı İçin Roma’da


Son iki yılın şampiyonu Miami Heat’in süper yıldızı LeBron James, eşiyle birlikte balayında görüntülendi.

Balayı için Roma’da bulunan LeBron, şehrin en lüks restoranlarından birinde eşiyle birlikte akşam yemeği yedi. Restoranda bulunan İtalyan basketbolseveler, 2.03 boyundaki süper yıldızı tanımakta hiç güçlük çekmedi ve telefonlarının fotoğraf makinelerini da ellerinden düşürmediler…

Fotoğraf: Twitter

Linsanity Los Angeles’ı Salladı


Houston Rockets’ın yıldız oyun kurucusu Jeremy Lin, Hollywood’da katıldığı bir etkinlikte yoğun ilgi gördü.

Gözlerin üzerinde olduğu Linsanity, Los Angeles’ın meşhur sosyetesinin de markajına girdi. Jeremy Lin bir ara o kadar çok fotoğraf çektirdi ki objektiflerin önünde bir ara yönetmen Evan Jackson ile Lisa Ling de geçti.

Fotoğraf: Twitter

Ibaka, Doğum Gününü Sevgilisiyle Kutladı


Oklahoma City Thunder’ın Kongo asıllı İspanyol pasaportlu pivotu Serge Ibaka, 24.yaş gününü düzenlemiş olduğu doğum günü partisinde kutladı.

Başarılı oyuncuyu yeni yaşında arkadaşlarıyla sevgilisi Keri Hilson yalnız bırakmadı. Özellikle Hilson ile birlikteliği dikkat çeken Ibaka’nın da evliliğe yakın olduğunu belirtelim…

Fotoğraf: Instagram 

Wade, Jay Leno’nun Programına Katıldı


Son iki yılın şampiyonu Miami Heat’in süper yıldızlarından Dwyane Wade, ünlü şovmen Jay Leno’nun programına katıldı.

Şov programında Wade, bir çok konuya değinirken, Gabrielle Union ile olan ilişkisiyle ilgili de önemli konulara değindi.

Yukarıdaki videodan programdan bir bölüm izleyebilirsiniz.

Chandler Ailesi Romeo ve Juliet’i izledi


New York Knicks’in yıldız pivotu Tyson Chandler ile eşi Kimberley Chandler, şehrin en önemli tiyatrolarından biri olan Richard Rogers’ın açılış gecesine katıldı.

Tiyatroda Chandler ailesi, Shakespeare’in ünlü eseri Romeo ve Juliet’i izledi. Sonbaharın içinde olduğumuz şu günlerde New York’ta Shakespeare izlemek büyük keyif…

Fotoğraf: Instagram

Derrick Rose’un Reklam Filmi Yayınlandı


Chicago Bulls’un süper yıldızı Derrick Rose parkelere dönmek için gün sayıyor. Bir sezon boyunca tedavi olan ve rehabilitasyon çalışmaları yapan Rose’un yanı sıra, sponsorları da artık sezonun başlaması için ip çekiyor.

Rose’un sponsorlarından adidas, yıldız oyuncu için hazırlamış olduğu reklam filmini yayınladı. İlerleyen günlerde diğer sponsorların da hamle yapmasını bekliyoruz…

Baba – Oğul Kozlarını Paylaştı


Golden State Warriors’un yıldız oyun kurucusu Stephen Curry ile babası Dell Curry, antrenman sahasında kozlarını paylaştı.

Eski NBA oyuncusu Dell Curry ile oğlu Stephen Curry, Golden State Warriors’un antrenman salonunda şut atarken, ortaya da renkli görüntüler çıktı.


NBA Live 2014’ün Videosu Yayınlandı


Merakla beklenen NBA 2K14 için artık geri sayım başlarken, NBA Live serisi de bir atak gerçekleştirerek 2014 için hazırladıkları oyunun videosunu yayınladı.

Cleveland Cavaliers’ın yıldız oyuncusu Kyrie Irving ile NY Knicks’ten Raymond Felton videonun başında ön plana çıkıyor.

19 Kasım’da raflardaki yerini alacak olan NBA Live 2014’ün, NBA 2K14 ile nasıl bir yarış içerisine gireceğini de hep birlikte göreceğiz.

Olajuwon’ın İmzalı Ayakkabısı Satışta


Houston Rockets’ın efsane pivotu Hakeem Olajuwon’ın kendi imzasını taşıyan ayakkabısı satışa çıktı.

“Dream Shake” ismiyle satışa sunulan ayakkabının, Houston Rockets’ın renkleri olan siyah, mavi,  turuncu, kırmızı ve sarı olarak raflardaki yerini aldığını belirtelim.

Bu arada ayakkabının fiyatının 185 dolar olduğunu da hatırlatalım.

Fotoğraf: Fox