10 Aralık 2013 Salı

Pondexter Sezonu Kapattı


Memphis Grizzlies’ın yedek forveti Quincy Pondexter’ın sol bacağındaki stres kırığı nedeniyle sezonun kalan bölümünde forma giyemeyeceği açıklandı.

25 yaşındaki oyuncu bu sezon Memphis Grizzlies’ta kenardan gelerek 6.3 sayı- 1.7 ribaund- 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Pondexter’ın ameliyat olması ve sonrasında da uzun bir rehabilitasyon programına katılması bekleniyor.

Fotoğraf: NBA.com

Derrick Rose ‘Mutlaka’ Dönecek


Sadece Chicago Bulls taraftarları değil tüm NBA’i takip eden basketbolseverlerin beklentisi Derrick Rose’un bir an önce parkelere dönmesi yönünde. Ancak süper yıldızın artık dönmesinin zor olduğunu düşünenlerin sayısı da hiç az değil…

Fotoğraf: Twitter

Şanssız Zaza Bir Ay Yok


Milwaukee Bucks’ta bu yıl başarılı maçlar çıkartan Zaza Pachulia, sakatlığı nedeniyle en az bir ay boyunca takımdaki yerini alamayacak.

Ayağındaki stres kırığı nedeniyle tedavisine başlanana Zaza’nın, dört hafta sonra durumunun tekrar değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

29 yaşındaki oyuncu, bu sezon 6.9 sayı- 6.5 ribaund- 1.8 asistlik rakamlarıyla dikkat çekmişti.

Clippers’tan S-Jackson Sürprizi


LA Clippers, büyük bir sürpriz yaptı ve kadrosuna Stephen Jackson’ı dahil etti.

13 yıllık veteran oyuncu, son olarak geçen sezon San Antonio Spurs kadrosunda yer almıştı. Kontratının tamamlanmasıyla birlikte serbest kalan 35 yaşındaki oyuncu, özellikle Çin ve Avrupa’dan teklifler almasına karşın kariyerini NBA’de sürdürmek için özel olarak çalışmalar yapmıştı.

AND1’dan Stephenson’a Sürpriz


Indiana Pacers’ta bu yıl da aldığı süreleri başarıyla değerlendiren Lance Stephenson’a bir sürpriz de sponsoru AND1’dan geldi.

Başarılı oyuncu, bundan böyle, kendisi için özel yapılan ayakkabıyı giyecek. AND1’ın hazırlamış olduğu ürünün en önemli özelliğinin, Stephenson’ın yüzünün siluetinin, ayakkabının ön bölümünde olduğunu belirtelim.

Fotoğraf: Instagram

8 Aralık 2013 Pazar

Cavs Taraftarı Irving İçin Sahaya İndi!


Cleveland Cavaliers'ın, LA Clippers ile oynadığı karşılaşmanın ikinci periyotunda alkollü bir taraftar sahaya indi. Üzerinde "Kyrie Irving bizi bırakma!" yazılı t-shirt olan taraftar, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Fotoğraf: USA Today

Blake Griffin, Tiyatroda…


Marifetleri bitmeyen Los Angeles Clippers’ın All-Star forveti Blake Griffin’i daha önce reklam filmlerinde izlemiştik. Hem de rol kesme konusunda gayet başarılıydı. Herhalde bu yeteneği fark edilmiş olacak ki Blake şimdi de tiyatro sahnesinde boy göstermeye başladı...

Fotoğraf: Instagram

7 Aralık 2013 Cumartesi

LeBron ile Kevin Hart’ın Şaşırtan Benzerliği


Biri çıksa ve Miami Heat’in süper yıldızı LeBron James ile ünlü komedyen Kevin Hart’ın ikiz olduğunu söylese herhalde fazla şaşırmayız.

Ömer Aşık Gidiyor!


Houston Rockets’ta bu yıl istediği dakikaları alamadığı için mutlu olamayan Ömer Aşık, takımdan ayrılmak için adeta gün sayıyor.

Rockets’ın, Dwight Howard ile birlikte oynamasını çok istediği ve bunun için de her yolu denediği Ömer Aşık için, artık teklifleri değerlendirmeye başladığı kaydedildi.

Ömer’in, ilk tur draft hakkı karşılığında takımdan ayrılması bekleniyor.



Rose: “Play-off’a kadar hazır olurum”


Chicago Bulls’un şanssız süper yıldızı Derrick Rose, ameliyatının ardından yeniden rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Rose, ameliyatının ardından yaptığı ilk açıklamada play-off’a kadar hazır olacağının sinyallerini verdi. İşte süper yıldızın sözleri:

“Sağlıklı olduğum sürece basketbol oynayacağım. Ve ben play-off’a kadar hazır olacağım. Takıma dönmek için elimden geleni yapacağım”

6 Aralık 2013 Cuma

Evans’a Transseksüel Sürprizi


New Orleans Pelicans’ta sezona istediği gibi başlayamayan ancak ilerleyen maçlarda toparlanan Tyreke Evans’ın geçtiğimiz aylarda başına ilginç bir olay gelmiş.

Evans, internetten tanıştığı bir bayan ile arkadaşlık kurmuş ve bu dostluğun boyutu farklı bir yöne doğru kaymış. Sonrasında Evans’ın, ilişki kurduğu arkadaşının transseksüel olduğunu öğrenmesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşamış.

Bakalım önümüze daha nasıl ilginç hikayeler çıkacak…

Paul George, Playboy Yıldızına Gönlünü Kaptırdı


Playboy’un ünlü modellerinden Jessica Burciaga ile Indiana Pacers’ın süper yıldızı Paul George arasında mutlu bir beraberliğin olduğu haberi yayılmaya başladı.

Daha önce bazı NBA oyuncularıyla adı anılan Burciaga’nın bu seferki ilişkisinin ciddi olduğu ve evliliği düşündükleri belirtildi.

Ne diyelim, hayırlı olsun!



Enes, Shaq’ın Diline Yapıştı


Utah Jazz forması giyen Enes Kanter, Shaquille O’Neal’ın TNT’deki programının konusu oldu.

NBA tarihinin en kötü şut denemesinin konu olduğu programda ayrıca, başarısız alley-oop girişimleri de bulunuyor.


Miami Heat, Wade’e Alternatif Arıyor


Son iki yılın şampiyonu Miami Heat’te, takımın süper yıldızlarından Dwyane Wade’in sezon içerisinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Başkan Pat Riley takas piyasasına gözünü çevirdi.

Zaman zaman Wade’in yedekleyebilecek bir oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Riley’nin, bu takas için Joel Anthony’i elden çıkartabileceği kaydedildi.

Miami Heat, sezona 14-5 ile başlamıştı.

Melo, Rondo’yu İstiyor


Şampiyonluk şarkılarıyla sezona başlayan ancak beklentilerin çok altında kalan New York Knicks’te son olarak Rajon Rondo gündeme geldi.

Takımın süper yıldızı Carmelo Anthony’nin gönlünü hoş tutmak ve biraz da olsa yeni bir heyecan kazanabilmek için Knicks’in, Boston Celtics’e takas teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Bakalım 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rondo için Knicks’in nasıl bir girişimi olacak.